۱۳۸۹ اسفند ۱۲, پنجشنبه

حملات سایبری دوباره از سر گرفت


وبگاه های صدای آمریکا و ایرنا بترتیب توسط ارتش سایبری و تیم مافیا هک شدند

گزارش هایی از منابع موثق حاکی از آن است که روز دوشنبه 25 بهمن 1389 برابر با 21 فوریه 2011 میلادی ارتش سایبری جمهوری اسلامی ایران به سایت صدای امریکا (voanews.com) و 95 سایت مرتبط حمله و به طور موفقیت آمیز سایت های مذکور را هک کرد. ارتش سایبری ایران در سایت هک شده پیامی خطاب به هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا به نمایش گذاشت که تحت عنوان «ثابت کرده ایم که می توانیم» منتشر شد:


«خانم کلینتون آیا شما می خواهید صدای ملت های مظلومی را که از ته قلبشان بیرون می آید بشنوید؟ جهان اسلام اعتقادی به حیله گری و نیرنگ های ایالات متحده آمریکا ندارد. ما به شما می گوییم از دخالت در امور کشورهای اسلامی اجتناب کنید.»





این کار بعنوان مهمترین عملیات هک ماه های اخبر به شمار می رود. قبل از این حمله به وبسایت صدای آمریکا موفقترین فعالیت های ارتش سایبری حمله به توییتر و بایدو در سال 1388 و وبسایت شبکه تلویزیونی فارسی وان در 1389 بوده است. می خواستم به تحلیل کوتاهی از طرز عملیات این گروه وابسته به سپاه پاسداران بپردازم که شاید شناسایی کارهای این گروه سایبری را روشنتر کند.


حملات 25 بهمن بر صدای آمریکا، سومین حمله بزرگ ارتش سایبری ایران در سال های اخبر بود و اگر دقت کنیم متوجه می شویم که شیوه انجام این سلسله حملات همه به یک طریق بوده و آن به هم زدن سامانه ثبت نام دامنه (ساناد) است. برای حمله به سایت صدای آمریکا ارتش سایبری جمهوری اسلامی به سرور ساناد این سایت هجوم برده و بانک های اطلاعاتی آن را تغییر داد که موجب شد کاربران بجای مشاهده ساید صدای آمریکا با صفحه ای حاوی پیام ارتش سایبری ایران مواجه شوند. واکنش شرکت میزبان بانک اطلاعات ساناد صدای آمریکا این بود که به محض آگاهی از مشکل نتظیمات و اطلاعات سایت صدای آمریکا را به حالت اصلی خود بازگردانده و مشکل را در مدت زمان کوتاهی تعمیر و بر طرف کرد. تا به حال ارتش سایبری در سمینه ساناد بهارتی به مقدار کوچک نشان داده است و در واقع پراکندگی این حملات بیشتر بوی خوش شانسی می دهد...


از طرف دیگر هم روز چهارشنبه 27 بهمن ماه برابر با 23 فوریه 2011 تیم مافیا که یک گروه هک مردمی می باشد موفق شد شبکه داخلی سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی وابسته به سپاه پاسداران (ایرنا) را تحت نفوذ قرار دهد. این و دیگر سلسله حملات متقابل در واقع بیانگر وضع فعلی میدان جنگ سایبری در ایران است: اگر یک روز سایت یک خبرگزاری غربی مورد حمله قرار گیرد منجر به هک شدن مثلا خبرگزاری سخنگوی دولت می شود...




تا حالا شاهد آن بوده ایم که هموطنان تحت هیچ شرایطی خاضر نیستند اینطور حملات را نادیده بگیرند فقط باید به این امید باشیم که خسارات وارده به اموال و املاک چه واقعی و چه مجازی غیر قابل جبران نباشد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر