۱۳۸۹ اسفند ۲۴, سه‌شنبه

سعی رژیم بر «سازماندهی ارتش ده ها میلیونی»


به گزارش بی بی سی به نقل از خبرگزاری مهر (اینجا) سرتیپ علی فضلی جانشین رییس سازمان بسیج مستضعفین قصد «سازماندهی ارتش ده ها میلیونی» برای مقابله با دشمنان مجازی دولت ایران را اعلام کرده است. سازمان بسیج با انجام این طرح امیدوار است جلوی «اقدامات دشمنان جمهوری اسلامی در عرصه های فرهنگی و رسانه ای» را بگیرد. آیا می توان این اظهارات را بعنوان اذعان ناتوانایی دولت در مسئله کنترل اینترنت تفسیر کرد؟ چیز دیگری که به ذهنم رسید این بود که بعید می دانم آقای فضلی در رشته ریاضی هیچ وقت نمره بیست گرفته باشد! بر اساس آمار مستقل تعداد واقعی بسیجیان حد اکثر یک میلیون نفر بوده که در بین آنها فقط 90/000 نفر به صورت تمام وقت بعنوان بسیجی فعالند. با وجود این آقای فضلی می خواهد از 70 میلیون جمعیت ایران «ده ها میلیون» نفر دیگر را که دارای دانش فنی لازم و البته با حسن نیت می باشند به بسیج جلب کند... آیا امید وی اصلا می تواند غیر خیالبافی چیز دیگری باشد؟؟

از طرف دیگر خاطرنشان می شود که آنچه که آقای فضلی «گام های اساسی» می داند در واقع یک سلسله حملات بی معنا و نه چندان موفق بیش نبوده، آن هم توسط متخصصان واقعی! به نظر من ارتش یا ارتش های سایبری ایران، چه بسیجی و چه سپاهی، هر چقدر در جذب جوانان بیکار و بی حوصله موفق بشوند، در حقیقت تا ابد ناکام خواهند ماند چون تیزترین و هوشمندترین جوانان ناامید و مایوس کشور ما هنوز درگیر تلاش مردمی به سوی آزادی بیان و دسترسی آزاد به اطلاعات هستند.

۱۳۸۹ اسفند ۲۰, جمعه

راه اندازی قرارگاه جنگ سایبری جمهوری اسلامی، گامی دیگر به سمت جبهه مجازی



به گزارش هفته گذشته بولتن نیوز سپاه پاسداران قصد دارد در آینده نزدیک ستاد عملیات سایبری جدید خود را راه اندازی کند. تا حالا مشخص نیست که آیا این قرارگاه جدید بعنوان جایگزین ارتش سایبری ایران طراحی شده یا بعنوان یک سازمان مرتبط و همکار؟

نظر بنده این است که سپاه پاسداران بالاخره متوجه این واقعیت شده است که ارتش سایبری به تنهایی نمی تواند با هکرهای ضددولتی مقابله کند و بدین دلیل مجبور به افتتاح «قرارگاه جنگ سایبری» شده است.

از طرف دیگر فراخوان سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل خطاب به هکرهای «با حسن نیت» برای همکاری با این مرکز را در واقع می توان بعنوان نشانه ناتوانایی نهادهای موجود در مقابل فعالیت هکرهای زبردست و مهار مردمی تفسیر کرد. به هر حال هکرهای مورد نظر آقای جلالی هر چند نیتشان خیر باشد ولی فکر نمی کنم خود جلالی معنای «هکر» را درست درک کرده باشد... و شاید نمی فهمد که این دعوت به آنانی هم خواهد رفت که نیتشان گرچه حسن است، ولی طبق خواسته های او نیست!

۱۳۸۹ اسفند ۱۷, سه‌شنبه

حالا انجمن شرکت های حمل و نقل بین المللی ایران اخطاریه صادر می کند!


در یکی دو هفته اخیر متوجه فکسی از قلم مدیران انجمن شرکت های حمل و نقل بین المللی ایران شدم که منظور آن ترساندن مردم است. این فکس به پیوست یک ایمیل هشداری در نقاط مختلف اینترنت قابل مشاهده هست که چند تا لینک در اختیار شما خوانندگان عزیز می گذارم. بخوانید و از خود بپرسید که چرا سازمانی که از دسته سازمان های اینترنتی-سایبری نبوده و در واقع هیچ رابطه ای با مسایل اینترنتی یا حفاظتی ندارد، مجبور به صدور چنین اخطاریه ای شده است؟ آیا فشارهای وارده از طرف دولت و نهادهای مربوطه به حدی رسیده است که همه سازمان های کشور، چه سیاسی چه غیرسیاسی باید پیشاپیش برای دفاع علیه پیگیری های قانونی احتمالی دست به این نوع اقدامات بزنند؟

http://sabzebarandaz.blogspot.com/2011/02/blog-post_28.html
http://groups.google.com/group/mtnirancell/browse_thread/a2874de55bcc5d3d

۱۳۸۹ اسفند ۱۲, پنجشنبه

حملات سایبری دوباره از سر گرفت


وبگاه های صدای آمریکا و ایرنا بترتیب توسط ارتش سایبری و تیم مافیا هک شدند

گزارش هایی از منابع موثق حاکی از آن است که روز دوشنبه 25 بهمن 1389 برابر با 21 فوریه 2011 میلادی ارتش سایبری جمهوری اسلامی ایران به سایت صدای امریکا (voanews.com) و 95 سایت مرتبط حمله و به طور موفقیت آمیز سایت های مذکور را هک کرد. ارتش سایبری ایران در سایت هک شده پیامی خطاب به هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا به نمایش گذاشت که تحت عنوان «ثابت کرده ایم که می توانیم» منتشر شد:


«خانم کلینتون آیا شما می خواهید صدای ملت های مظلومی را که از ته قلبشان بیرون می آید بشنوید؟ جهان اسلام اعتقادی به حیله گری و نیرنگ های ایالات متحده آمریکا ندارد. ما به شما می گوییم از دخالت در امور کشورهای اسلامی اجتناب کنید.»





این کار بعنوان مهمترین عملیات هک ماه های اخبر به شمار می رود. قبل از این حمله به وبسایت صدای آمریکا موفقترین فعالیت های ارتش سایبری حمله به توییتر و بایدو در سال 1388 و وبسایت شبکه تلویزیونی فارسی وان در 1389 بوده است. می خواستم به تحلیل کوتاهی از طرز عملیات این گروه وابسته به سپاه پاسداران بپردازم که شاید شناسایی کارهای این گروه سایبری را روشنتر کند.


حملات 25 بهمن بر صدای آمریکا، سومین حمله بزرگ ارتش سایبری ایران در سال های اخبر بود و اگر دقت کنیم متوجه می شویم که شیوه انجام این سلسله حملات همه به یک طریق بوده و آن به هم زدن سامانه ثبت نام دامنه (ساناد) است. برای حمله به سایت صدای آمریکا ارتش سایبری جمهوری اسلامی به سرور ساناد این سایت هجوم برده و بانک های اطلاعاتی آن را تغییر داد که موجب شد کاربران بجای مشاهده ساید صدای آمریکا با صفحه ای حاوی پیام ارتش سایبری ایران مواجه شوند. واکنش شرکت میزبان بانک اطلاعات ساناد صدای آمریکا این بود که به محض آگاهی از مشکل نتظیمات و اطلاعات سایت صدای آمریکا را به حالت اصلی خود بازگردانده و مشکل را در مدت زمان کوتاهی تعمیر و بر طرف کرد. تا به حال ارتش سایبری در سمینه ساناد بهارتی به مقدار کوچک نشان داده است و در واقع پراکندگی این حملات بیشتر بوی خوش شانسی می دهد...


از طرف دیگر هم روز چهارشنبه 27 بهمن ماه برابر با 23 فوریه 2011 تیم مافیا که یک گروه هک مردمی می باشد موفق شد شبکه داخلی سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی وابسته به سپاه پاسداران (ایرنا) را تحت نفوذ قرار دهد. این و دیگر سلسله حملات متقابل در واقع بیانگر وضع فعلی میدان جنگ سایبری در ایران است: اگر یک روز سایت یک خبرگزاری غربی مورد حمله قرار گیرد منجر به هک شدن مثلا خبرگزاری سخنگوی دولت می شود...




تا حالا شاهد آن بوده ایم که هموطنان تحت هیچ شرایطی خاضر نیستند اینطور حملات را نادیده بگیرند فقط باید به این امید باشیم که خسارات وارده به اموال و املاک چه واقعی و چه مجازی غیر قابل جبران نباشد.